Mer om meg

Som sagt, så heter jeg Henning, er 50 år og bor i Lørenskog. Jeg har vært arbeidsledig og ufør i en del år, men håper nå å komme tilbake i jobb.

Jeg er en optimistisk, pragmatisk og en sosial person. Jeg velger å være ærlig om min psykiske helse. Det at jeg har slitt med angst og depresjon har kanskje gjort at jeg har blitt mer empatisk og en menneskekjenner. Hvis noen vil "se ned" på meg pga av det, så er det den personen som har et problem (ikke jeg...)

Verdier og holdninger som er viktig for meg
Likhet - Empati - Inkluderende - Respekt - Toleranse - Aksept

Å starte på nytt...
Selv om jeg har vært ufør og arbeidsledig i mange år så betyr ikke det at det er for all fremtid. Jeg har slitt tidligere med mye angst (panikkangst) og depresjon. Men føler nå at livet er greit og fyllt av gode og dårlige dager. Jeg har nå rundet 50 og føler at alt er mulig.

Arbeidstrening hos Pictura:
I fjor så startet på jobbsøkerkurs hos Norasonde. I dag er jeg i arbeidstrening hos Pictura Norman. Her jobber jeg med grafisk design og har ansvar for å lage en designmanual.

hbraekke...
hbraekke er kortnavnet mitt på nettet og epostadresse og hos Gmail. Siden jeg begynte å bruke gmail mens de var i beta-fasen, så var det vanlig med 8 bokstaver (gamle dager altså). h står for Henning så klart og braekke er etternavnet på engelsk uten n'en til slutt. Jeg startet kontoen hos Gmail bare noen få måneder etter de startet opp beta-versjonen og er faktisk litt stolt av det. Jeg anser ennå at Gmail er best for personlige brukere.